Underbart

just nu befinner jag mig i en fjällstuga i tandådalen, untanför fönstret viner stormen o jag kurar i värmen fast i mina egna tankar. Önskar att jag kunde tänka mindre o leva lite mera! Jag har fortfarande inte beslutat mig hur och vad jag ska söka för utbildningar inför hösten. . .  Nu har jag tre dagar på mig o ju mer tiden går kommer livet i kapp mig. Ena srunden vet jag precis vad jag vill o nästa kluven som ett vägskäl. Otroligt trött på denna obeslutsamhet. Tanken var att mina tre dagar i tandådalen skulle göra mig till en klokare brud. Men jag må erkänna att så blev icke fallet.
Imorgon styr jag kosan hem till järvsö för att återgå till livet igen. Fortfarande lika förvirrad. Om någon opartiskt människa bara kunde tala om för mig vad jag ska göra, då skulle det va så mycket lättare!!!

Nåväl, jag har haft det så underbart här i fjälls. Inga måsten, inga krav o inget arbete. Jag mår som en princessa helt enkelt :)
Igår åkte vi skidor o backarna var blöta o bylsiga , men man kunde ana att de varit fina en gång i vinter :) Mot kvällen drack vi vin på balkongen och såg solen sjunka under bergtopparna. Livet på en pinne !! Därpå blev det utgång och dans på golvet .
Denna dystra dag kan ha varit en av de bästa i hela mitt liv. Jag o Louise besökte nämligen ett spa o bara njöt av lugn o ro, värme o dofter. En ansiktsmask och tre olika typer av bastubad. Kunde nästan föreställa mig ett liv där, från november till april. Någon som vill sponsra mig det?? :)

Nu lite tvslapp o invänta louise som är o äter middag med resterande skistars liftvärdar. :)
/K

ännu en gång?

Det har varit två bra dagar nu. Jag har varit ledig igår o idag och jag har verkligen hunnit med allt jag vill göra. Har jobbat alldeles för mycket de senaste veckorna, men det har varit på eget bevåg och nu förväntar jag mig ordentligt med lön för mödan.
Igår blev det shopping i valbo där temat för dagen löd, "titta! den här vill bo i min garderob". o visst var det skoj allt. shoppade bort både pengar o bekymmer!

I lördags gjorde jag högskoleprovet i hopp om att få bättre resultat denna gång. Tyvärr var jag trött som en zoombie o förlorade en drös med poäng vid första läsdelen när jag nästan somnade. Hade värk i både ögon o huvud och såg mot dagens slut inte ens vad jag läste. Jag har alltid haft förträfflig syn, må hända att detta är påväg att vända, eller så har jag helt enkelt skippat skönhetssömnen...
Nåväl, jag är väldigt missnöjd o tror definitivt inte att jag skrev bättre än i höstas. Värt ett försök, men inte 350 spänn! Så mycket kan jag säga ;)
När jag satte den sista markeringen på provet och skulle lämna provssalen slog det mig.. "att kanske jag skulle ta o plugga i höst..."
Sen den minuten har jag gått runt som ett frågetecken. Min värld är rubbad, igen.

Idag blev det en hastigt möte hos SYO konsulenten som inte hann säga mycket. Hon höll med, nickade, log och kom med några smarta råd. Jag fick två kataloger, en önskan om lycka till.. sen åkte jag därifrån.

Nu önskar jag att alla som söker samma program som mig är nötter, gärna folk med lite halv kassa betyg och som inte har gjort högskoleprovet någon gång, så kanske det finns hopp om livet även för mig !!

:)

Imorgon kvällsjobb o krogen!

Puss o hej/K

RSS 2.0