Resfeber

Nu är det inte alls långt kvar! Bara en dusch och några timmars sömn, en bilresa och en incheckning bort väntar flyresan till ZAKYNTHOS.
Det pirrar varmt i magen och jag känner mig helt upprymd. Det mesta är klart (fattas bara annat när vi ska åka hemifrån om fem timmar!!), väskan är packad, benen är vaxade och resfebern har spridit sig som en löpeld från topp till tå! Det känns fantastiskt..
Den dagen jag sätter mig ner och skriver en självbiografi om mitt liv- då ska denna resa få ett eget kapitel.
Inte trodde jag att det skulle sluta så här med mina Balidrömmar!
Nu är vi snart på väg, o jag hoppas att inget stoppar oss nu!

/K


Sista april!

Äntligen! Nu är det vår, minsann! :) vi har eldat upp vintern och gjort det med glädje!
Här i stockholm spirar våren och björkarna slår ut mer och mer för var dag. Klarblå himel, strålande sol och ballerina skor. Ja, som sagt. Våren är här ;)

Jag har jobbat hela helgen och körde saab på valborg, följde med Louise på fest.. (läs barnkalas- medelåldern strax över 17 år...)
Nåja, det var bättre än att sitta hemma allafall :) Somnade strax före 3, väcktes av ett samtal en timma senare- pratade i sömnen en bra stund o somnade sedan om för att hoppa upp före 7 och cykla till jobbet. Hej o Hå!

Idag lapade jag sol och åt lunch ute.. det blåste kallt, men jag njöt som bara den. Blundande och låtsades att jag var på Zakynthos.
Jag vill bara tala om att den här resan är SÅ efterlängtad och att jag räknar ner dagarna nu..
På fredag lyfter planet! Jag o Louise ska infinna oss på Arlanda runt 4.00 på morgonen.. Vilket betyder att vi ska kliva upp runt 2-3 tiden.. Kategoriserar man det som kväll eller morgon?! Mina förväntningar är höga. Hotell vid havet, vita stränder, varmt vatten, sol, sol och sol. Dessutom hoppas jag på en drös med äventyr och upplevelser och förstås en hel del festande! Det viktigaste av allt är att få lite break efter den här tuffa tiden! Jobb, jobb och jobb. Äntligen ska jag få rasta mig lite!

Ikväll åts det grillat på byfogde! Köttet var alldeles perfekt och potatisen helt ljuvlig. Salladen var grön, hallomie osten var makalöst mumsig och JA, självklart åt jag alldes för mycket!!
Jag lovade mig själv idag att börja äta mindre mat, mindre portioner och tänka lite.. men icke. Vad hände med det ? Det var alldeles för gott ju! :/ Nya tag!

Ny arbetsvecka! Tjejmiddag på onsdag, eventuellt- måste bara tala med värdinnan! Packning av resväska o sen flyr jag en sväng :)
/K


RSS 2.0