Update!

Världens sämsta bloggerska ber om ursäkt för att hon inte haft tid att sköta om sin blogg. Här kommer en saftig uppdatering! Läs o njut!

För två månader sedan reste jag o Louise till Zakynthos som var helt makalöst fint o bra på alla sätt o vis! Jag vet inte riktigt om jag ska skvallra o berätta alla smaskiga histoerier, utan jag föredrar nog att ni själva reser till ön o lever livet. För det var precis vad vi gjorde :)
När jag tänker tillbaka vill jag helst uppleva det igen! :D
Den sista maj jobbade jag min sista dag på HSB-omsorg, åkte hem till familjen L, som bjöd på en hejdundrande avskedsmiddag o sedan flyttade jag trettio mil hem till hälsingeskogarna!
Jag saknar familjen L något fruktansvärt.. Dom betyder så mycket för mig o har ställt upp på mig så otroligt mycket. Jag har dem mycket att tacka för allt jag fått uppleva !
HSB-omsorg känns mest som ett avslutat kapitel.. men det känns också inte helt okej att släppa dem helt.. Det finns fina människor på alla platser. O dom där fina, dom tänker jag ofta på! :)

Efter tio dagars ledighet började jag på mitt nya jobb.. på hemtjänsten här hemma ! Mitt i allt så hittade jag o Anno en lägenhet o började total renovera den.. Samtidigt som jag jobbade dagarna i ända, red pållen, dansade, hade ponnyridläger o försökte få tid över för mina vänner.... ptjuuuu! Nåväl, strax före midsommar flyttade jag o min sambo o vän- Anno, in i vårt kråkslott. En gigantisk 3:a , som numera är nyrenoverad o kanon fin!

Nu rullar allting i en hiskelig fart... jobb, vänner, häst, hund, dans, fest, värme, ångest över allt jag vill o inte hinner och lite sol och bad på det.. allt detta kallas för sommar o är bland det bästa jag vet.
Tiden går för fort o räcker inte till. Nu är det redan mitten av juli o jag har inte hunnit göra hälften av allt jag vill göra i sommar. Jag har inte hunnit träffa hälften av alla jag vill träffa i sommar och hitills har sommaren varit underbar, trots det!
Om jag kunde skulle jag pausa tiden, stanna upp, uppskatta. Uppskatta gör jag redan. Men jag vill uppleva lite till!
Jag är så lycklig för att jag är född här.. i världens vackraste landskap!
Ikväll har jag o Anno varit ute på en skrittur med hästarna i solnedgången. Vi red under en rosa himel, mot en spegelblank älv o lyssnade till smattret av åtta klapprnade hovar. Kan det bli mer sommar? Kan det bli bättre?
Här är så fint att jag ibland får andnöd o svårt att sätta ord på det jag ser.
Jag undrar om jag ser allting med ett annat perspektiv nu? Om det kanske är så att jag lärt mig att uppskatta det jag ser på ett annat sätt..? Eller så har allting runt mig bara fått en klarare färg, en som får mig att häpna varje gång jag tittar för noga...

Imorgon är jag ledig, o det ska bli en underbar dag. Det känner jag enda ut i fingerspetsarna. Det ska bli en solig, varm dag med klarblå himel o heta solstrålar! För nu jävlar är det min tur att få njuta o lapa sol en hel dag :)
Jag tänker avsluta min dag i solnedgången, på hästryggen- precis som idag. O jag tänker njuta av alla dygnets timmar imorgon, o jädrarannamma vad jag ska uppskatta!
Nu ska jag krypa ner i min sköna säng o njuta av lite sömn.
Godnatt!


RSS 2.0