Halloween o Zelmerlöw

Medan mina vänner är utklädda, sminkade till oigenkänlighet och alkoholpåverkade som sjutton, sitter jag här. Inte ensam dock, nej nej, Twiggy är mig trogen. Men faaan vad roligt det skulle vara, att få göra sig lite snygg, träffa folk o inta lite alkohol! Eventuellt inta en större mängd alkohol, för det skulle nog behövas :)

Någon håller på att gå sig själv på nerverna, det hör ni väl?

Underbart väder idag! Gården badade i sol o det var riktigt behagligt ute. Känns faktikst inte som att det är sista oktober. Imorgon börjar allvaret. Snart är det jul!

Gjorde ett försök till att laga fin middag idag. Lyckades dock nästan sabba hela planen när jag skulle tina kycklinfiléerna. Inte visste jag att "defrost" inställningen på micron var så het att kycklingen nästintill var färdigkokt när jag skulle tillaga den. Jippie. Men det blev gott. Alla fall efter att jag skurit bort halva filéerna som var så kokta att de var svåra att hantera. Mums. Det blev nästan gott allafall.

Har precis sett klart dansbandskampen. Vet inte om jag behöver säga att jag stundtals blev vääääldigt danssugen. Jag kom till och med på mig själv med att sitta o "gnussa" (dansspråk) med Twiggy. hahah! Det måste ha varit en syn. Hon verkar inte ha tagit skada allafall :)
Måns Zelmerlöw gästade tvprogramet kvällen till ära. och vad gör Kristina Dahl då? Jooo, hon börjar gärna stortjuta. Inte för att hon är ledsen eller så. Utan bara för att Måns är så himla snygg. Shiet, jag måste ha gått in i klimakteriet eller något liknande. Jag brukar aldrig bete mig så här annars. Hoppas jag! Anyhow, jag skulle kunna döda för hans ögon.

Happy halloween, /K


Rätt vs Fel?

Jag försöker alltid göra mitt bästa. Det spelar ingen roll vad det gäller, jag är oftast ambitiös i allt jag gör. Jag försöker alltid att ställa upp på andra så mycket jag bara kan. Och vad får man för det ? Jooo, massa invändningar o argrument över hur fel man agerar. Men när man inte ens gör saker för sig själv, utan gör dem för andra, hur fan ska man då veta vad som är rätt eller fel? Och vad är rätt och vad är fel för någon annan?

Känslan av att inte vara tillräcklig, eller att inte räcka till på "rätt sätt" kan bara beskrivas med en känsla; HOPPLÖSHET. När man känner sig så där nedrans hopplös bara för att man gjort fel på rätt sätt . Eller rätt på fel sätt? Huuu , ibland tror jag att de som inte uppskattar inte vet hur mycket energi det ligger bakom handlingen man utfört på sitt egna rätta sätt men som är helt fel i någon annans ögon.

Nu får de andra blunda. För jag vill inte att de ska se att jag gör fel. Allafall inte när jag gör rätt på rätt sätt!

Inget bus eller godis, bara rätt o fel.

Vuxen världen är en svår plats. Som en plattform tusen meter upp utan väggar där man saknar fallskärm. Jag vill ha en sån, en sån där fallskärm som skyddar mig om jag skulle falla från vuxenvärldens plattform. Jag vill kunna falla fritt utan att vara rädd att slå mig.
Jag är på väg in i vuxenvärlden, på väg till den där läskiga plattformen . Men på vägen dit är jag ung och dum på samma gång.

/K

Körkortsbabbel

Jag har precis ridit Laritza, den underbara känslan sitter fortfarande kvar i kroppen. En bra känsla!

Dagen började så där lagom trevligt med minus grader som stack i ögonen när jag öppnade dörren. mysigt tänkte jag o drog mössan över ansiktet!

Blev en lagom trevlig morgon. Först besök hos seminstationen för att kolla efter så att stoet var dräktigt. Sen hem o ut med alla hungriga hästar. Hjälpte till att packa iväg Anna till Helsingborg där hon nu ska debutera grand prix med Rebel.
Kände en djävulsk avundsjuka.. inte för att tävla, oh shiet noo! Utan för att jag såå gärna vill till Skåne. Tanken var först att hon skulle starta två hästar o då hade hon behövt mig som hästskötare. Men sen beslöt hon sig slutligen för att bara tävla den ena o ödet blev för mig att stanna o sköta gården. FAN!
Det kryper i fingrarna på mig, så fort jag har fått det där körkortet ska jag pallra mig ner. :) Det är så konstigt, jag kollar i müsli packetet varje morogn, men det ligger aldrig något körkort där.. vet inte riktigt vad jag gör för fel. Ska fan prova med corn flakes nästa gång. SÅ svårt kan det väl inte va?
Jag tänker fortfarande behålla uppkörningsdatumet hemligt, bara så ni vet !

Jag längtar så mycket nu. Så där jättemycket. Ungefär så där mycket som man brukade längta efter julafton när man var liten knodd. Det vill säga att man började längta efter nästa jul innan nyår passerat revy. SÅÅ mycket längtar jag efter att få köra KFO 938, NILS. Förstår ni nu hur mycket jag längtar efter körkortet?

Pozack vilade idag. Har tränat för Anna nu två dagar på raken, hör o häpna. min buse tar sig! han blir bara finare o finare o han har lugnat sig lite, ytterst lite. men jag får en bättre o bättre känsla efter varje ridpass. det är ett framsteg :)
har dock haft fullt upp med att hinna motionera de andra hästarna. så mig gör det inget. Pozack verkade rätt nöjd han med .
imorgon kommer nog Jenny hit med Melody. hon ville att jag skulle börja rida henne , o det tackar man väl inte nej till :)

Och så har jag ju sällskap nu förtiden åxå. Twiggy sköter sig så bra. Hon är vaken o busar precis när det passar o sover när jag inte har tid att passa henne. bättre kompis får man leta efter! Hennes mat o sov klocka passar perfekt in i rutinerna här. kunde inte bli bättre :) nu ligger hon i mitt knä o snosar så sött! jag är såld.

nu ska jag dammsuga o torka golven så det blir fint i helgen när ensamheten kommer o hälsar på! medan jag städar ska jag steka pannkakor. där fick ni alla som säger att kristina dahl inte kan göra två saker samtidigt!

kram på er!


En makalös helg!

Tågresan från Skövde till Vallsta tur-och-retur var värd varenda sekund! Vilken otrolig helg det har varit. Jag lever fortfarande på den, och det tänker jag banne mig göra ett tag till! :)
Landande hemma i Simeå sent på onsdags kvällen där jag blev varmt emot tagen av mina små hundar. Jag kan ju faktiskt säga mina nu, när antalet har gått från en till två hundar!
Torsdagen blev en sån där "måste hinna träffa alla innan jag åker tillbaka"-DAG. Vilket innebar att jag tog en promenad med Annelie, Carros mamma. Vi har blivit jättebra kompisar nu på senare år. (haha) Kanske är det lite skrattretande ändå, att jag umgås med mina vänners föräldrar ? Men vadå, jag trivs med det :)
Åkte sedan till Arbrå för att träffa farfar. Det var lika bra som alltid! Även att min faster var där så jag hann morsa på henne åxå. Besökte sedan Britta, snart 93, som blev jätteglad att jag kikade förbi. Innan jag lämnade Arbrå träffade jag Frida en sväng. Vi umgicks in i det sista. Sedan var det dags att möta Carro vid tåget.
Spenderade kvällen med Carro som precis kommit hem från västerås.
behöver jag säga att det var underbart ? :)

Fredagen blev ungefär lika hektisk. Klev upp tidigt, red en liten sväng o sen kom Sandra. Vid elva åkte jag o Carro till Hudik för att ladda för dansmara!! Började ganska hårt med en thai buffé som smakade helt makalöst bra. Sen blev det shopping.. Sån där gratis shopping, ni vet. när man köper allt med blicken men i själva verket inte inhandlar något. En sån shopping blev det .

Dansmaran var ....... eh... magisk? jag vet inte vilket ord som passar bäst in på kvällen. men den var helt underbar, bara. bra musik, bra folk. snygga killar med snygga moves. trevligt folk helt enkelt!
knepigt nog var det inte ens så svettigt för att vara mara. blev en hel rad bra danser o jag var som på moln!

Carro o jag sov kvar i Hudik o åkte hem på lördagmorgon, efter att ha sovit typ 3 timmar. men pigga var vi :) eller upprymda kan man kanske säga!
Hann förbi Anno på vägen hem. Sen var jag tvungen att speed-packa, både resväska o hund skulle med. Var nära att missa tåget, men hann med efter lite om och men!
Twiggy skötte sig som en ängel på tåget. Grät ibland, men sov mest. Hon sov till och med när en stor hund flög på hennes lilla bur o satte tänderna i gallret. Herregud, så djupt skulle jag åxå vilja lära mig att sova.
Landade på Örjansgården strax före 21. Jag kände mig vääääldigt ofräsh, hamnade på fin middag med vin o efterätt. Tackade inte nej, (den här gången heller), hade en trevlig kväll o somnade som ett barn före tolv. Twiggy sov som en stock hela natten vilket var väldigt uppskattat :)

Nu har en arbetsdag för flutit o jag är så sjuk så att jag har svårt att stå upprätt. Känns mycket lovande. Vet inte om det är tillåtet att vara sjuk i mitt yrke? Därför äter jag ipren o dricker te med honung typ så ofta jag hinner. Det känns stabilt. Allafall med pillren!
Orkar inte riktigt anstränga mig så där oerhört, därför har Pozack tömkörts två dagar nu. Ska försöka kravla mig upp imorgon om jag känner mig piggare.

Nu ska jag duscha av mig alla bacilusker o krypa ner under täcket. klockan sex ringer klockan. godnattski!

Barnvakt o tågbokning

Nu sitter jag o väntar på att Anna o Jonas ska komma hem så att jag får gå över till min lilla stuga o krypa ner i sängen. Brukar visserligen aldrig komma i säng före elva annars. men jag känner att det skulle vara så skönt att få göra det nu. Säkert bara för att jag vet att jag inte kan gå till sängen..
Har varit barnvakt åt Selma ikväll. Ställde upp så att Anna o Jonas skulle få gå på bio.
I sanningens namn var det ganska härligt att få ett uppdrag som höll mig sällskap en kväll :)
Nattade Selma med sagor o berättelser, jag ansträngde mig till och med så mycket att jag sjöng en godnatt-sång för henne. Men trollungen vägrade somna. Så det slutade med att jag låtsades sova för att få henne att knoppa in. Det slutade med att vi båda somande.. (haha) Vaknade dock rätt snart o insåg att jag inte riktigt fick plats i den lilla barnsängen!

Dagen har varit lagom lyckad. Vilken skillnad det är att jobba nu när Anna är tillbaka! Inte nog med att vi delar mer jobb och ansvar. Utan det är väl mest på det socialaplanet som allt ändras. Det var inte så rockigt förra veckan att gå runt som en eremit dag ut och dag in, kväll ut och kväll in.. men jag klarade det, o det vill jag utbringa en stor eloge till mig själv för!! :D

Har ridit Laritza en del nu, blir bara mer och mer förtjust varje gång jag sitter på henne. Idag visade jag henne för Johan som var här o hade kurs. Anna ville att jag skulle rida henne o visa henne ut i fall han visste någon som var intresserad av att köpa häst. Kunde inte hästjäveln bara ha slängt av mig så hade allt varit ur världen? Då hade hon kanske fått stanna ett tag till, åtminstonde?
Önskar att jag kunne vinna 100 000 , för då skulle det inte vara något snack om saken. Då hade hon redan varit min !

Har bokat tåg hem ikväll. Så imorgon vid den här tiden är jag hemma i Hälsingland. Det känns knepigt. Känns som att jag nyss var där samtidigt som det känns som att det har gått en evighet. Vet inte vilket perspektiv jag ska se det från. Men det ska bli så roligt att komma hem o gå på dansmaran o träffa allt härligt dansfolk igen!! :)
Dessutom är Carro hemma i helgen, så jag hinner umgås med henne så det står härliga till! Dessvärre måste jag åka tillbaka redan på lördag för att jag ska kunna vara med på söndagen o hjälpa till när Lussan är här o har träningar. Visserligen känns det inte som en allt för stor uppoffring eftersom det kan bli en lärrorik söndag ! Jag hade dock gärna varit med på utflyttningsfesten o krogrundan..

Pozack fick vila idag, han gick rätt hårt igår när jag red för Anna. Han var fin o vrång om vartannat i en kolosalblandning. Herregud jag blir inte klok på den ponnyn! Anna sa allafall; "Hade han inte lyft svansen så högt hade man inte kunnat tro att han vara arab". Bra betyg allafall!

Nu ska jag gå över till min stuga o sussa. imorgon väntar en ny hård dag o sen ska jag ladda för hemresa!

God natt *
/K

Söndag ,

Får man säga att det är skönt att helgen äntligen är över?

Det har varit en riktigt deppig helg ska ni veta. Helgen inleddes med en grå, tråkig fredag som bjöd på regn, snö , minus grader o blåst. burrrr! Allt i stallet var blött o kallt. Och dessutom var jag ohygligt trött eftersom Pozack anlände 04.30 på fredags morgonen. Sömn var inte att tala om. Jag låg mest o oroade mig för att han aldrig skulle komma fram levande. Jag menar , tänk om de skulle köra fel och lasta ur fel häst på fel ställe... tänk om Pozack hamnat på "scan" istället för på Örjansgården?
Som topp på mitt underbara fredgshumör, tvingades jag också äta upp mina VÄLDIGT gamla pannakakor till lunch. Med grymt mycket jordgubbssylt smakade dom inte så pjåkigt.

Den äckliga fredagen avslutades allafall med en varm dusch, lite öl och chips , senare även med tacos o Idol.

Lördagen var ett rent helvete , förutom att Anna kom 2a i Flyinge finalen. Helt fantastiskt! :)
Jag fick först o främst sovmorgon till 7, inte helt fel . Visserligen kunde det behövas eftersom jag låg vaken några timmar under natten o dessutom drömde värsta mardrömen. Jag drömde att alla involverade dog, utom jag. Fy , det var hemskt.. Sen tvingade jag mig själv att ligga vaken yterligare en stund bara för att känna att drömmen inte var sann. Tydligen inte, för jag kunde sedan lugnt sova vidare till Guns N Roses väckte mig vid 7. Puh. What a night.

Jobbade på hela lördagen och gick en långpromenad med Pozack . Red alla hästar som skulle gå, (inklusvie Pozack som vid närmare eftertanke gärna kunde ha hamnat på "scan") ,  o fixade klart stallet. Vid 19-tiden höll jag på att stupa. Så då sprang jag in i mitt lilla hus. Slängde mig i sängen o grät en stund. Det var skönt. Eller det var jätteskönt, faktikskt. För efter det kändes allt helt okej igen.

Har ju varit själv hela den här veckan medan Anna har varit på Flyinge. Och när man är själv har man så mycket tid att tänka. Dessutom har jag fått ett annat perspektiv på saker o ting sedan jag flyttade själv. Jag uppskattar mina vänner mer nu än vad jag gjorde innan jag flyttade . Jag har kommit fram till att vänner inte är något man bara tar förgivet , vänskap är det finaste som finns! Därför vill jag tala om för alla som läser detta o känner er träffade att ni betyder otroligt mycket för mig! <3

Och så vill jag be om ursäkt till en väldigt speciell tjej som har haft en väldigt speciell plats i mitt hjärta... FÖRLÅT.
Man kan inte bara slänga bort 15 års vänskap bara för att det inte passar för stunden. Jag är ledsen.
Jag har lärt mig livets största gåta.. Älska , Glömma och Förlåta!

Känslorna är i svajning för tillfället , men jag ska försöka ro dem i land.

Bestämt att jag kommer hem v. 43 allafall! O då tar jag med Twiggy ner . Det ska bli UNDERBART :)
Tyvärr kan jag inte vara hemma lika länge som jag tänkt. Hinner i varje fall med dansmara o förhoppningsvis så hinner jag träffa lite kompisar åxå, och hälsa på farfar. Och så ska jag åka till Ängslunda o hälsa på en tant som ligger mig nära hjärtat . För hon fyller 93 snart , hon är min allra äldsta vännina.
Troligtvis åker jag hem på torsdag o så åker jag tillbaka igen till lördag kväll . Anna behöver hjälp i stallte under helgen eftersom Lussan kommer o har träningar. Något jag i och för sig inte vill missa. Tråkigt nog missar jag nog utflyttningsfesten och krogrundan. Men kroppen tackar nog om ett par år !

Släppte ut de fyrbenta imorse , o har varit ledig sen dess. Magiskt! :)
Kröp ner i sängen en stund efter utsläppet. Sedan blev jag bjuden på tårta eftersom Anna fick en sådan fin placering i Flyinge, var nära att tack nej. Men så kom jag på att jag glömde att äta middag igår eftersom jag hade fullt upp med att vara ledsen. Svaret blev därför "ja" , och tårtan var god.

Puss på er alla!



Torsdag ,

Nu sitter jag  här i väntans tider. Snart lastas Pozack på transporten , för att sedan åka ungefär 5 timmar o därefter kliva av här på Örjansgården. Och då är vi tillsammans igen! Happy ending, lixom!

Idag har jag pallat lite äpplen , lånat en potatisskalare också har jag gjort lite äppelpaj. Fast jag har inte smakat den ännu. Jag vill nog inte ens ha den längre , för jag har inget att äta till. Ingen glass, ingen vaniljsås. INGENTING. Vad fan tänkte jag med?

Livet på gården flyter på. Jag känner mig ensam. Och det är jobbigt. Ensamheten i sig kan jag stå ut med , den är inget jag lider av . Nej , det är det som finns inuti ensamheten som skrämmer mig. Känslan av att veta att man egentligen inte är helt ensam, fast man är helt själv. Jag är inte rädd för ensamhet o mörker, jag är rädd för det som gömmer sig i ensamheten , och för det som gömmer sig i mörkret.

Stegen i trappan , smällarna i dörrarna. Dom ljud som jag inte åstadkommer, men som låter.. fast jag är själv. Den är den ensamheten jag är rädd för.

Dagen till ära ska jag följa traditionen att äta pannkakor på torsdagar. Jag ska nämligen äta upp de resterade pannkakorna från i tisdags. De där som är gjorda på fööör gammal mjölk , men som gick att äta. De kanske fortfarande går att äta?

vi saknade dig på studenten. Du skulle stått vid vår sida, sprallig och glad i en vit klänning!

-
Om jag fick leva om  mitt liv igen , då skulle jag inte ta samma tåg!

Tänk om jag ångrar mig och sedan ångrar mig igen?

Jossi , min ängel. Jag saknade dig på studenten. Jag skulle ha stått vid er sida, sprallig och glad i en vit klänning. Men nu är det för sent. Förlåt.
Som en syster, så där nära som en bästa vän. Så mycket saknar jag dig <3



Onsdag ,

Jag började dagen med en tallrik hallon- o -blåbärs fil med äpple- o -kanel müsli. Det var helt okej, faktiskt. Ni behöver inte tro mig!

Hör o häpna! Imorgon kommer Pozack ner till mig. Blev bestämt typ alldeles nyss.. Ringde en transportfirma för att höra angående priser o så, och så fick jag napp hos en tvättäkta norrlänning som skulle passera Simeå imorgon eftermiddag. Hur ofta händer det ? Så imorgon vid den här tiden , (hoppas) står Pozack ute i stallet hos de andra hästarna.

Jag hoppas dock på att få komma hem v.43 ändå o hämta Twiggy . Jag längtar som sjutton! Den biologiska klockan tickar snabbare än någonsin.
Dessutom vill jag inte missa dansmaran , o inte heller krogrundan o allra minst besöket hos farfar. Ni ser, lite hemlängtan kanske jag har trots allt? Åtminstonde kan jag säga att jag saknar det som saknas bör. Det vill säga, vänner , djur  o familj. Nåväl, lite saknar jag mor. Men bara så där lite så det inte gör något.

För övrigt så måste jag bara säga att jag är grymt trött på Mix Megapol. "Bästa blandningen av nya och gamla låtar".... Vi lever fanimej i 2000-talet. Min mp3 har bättre blanding, större variation och mindre reklam än Mix. Låtar som jag tyckte var bra för två veckor sen får mig att vilja kräkas.
Igår lyssnade jag på "is it true" med Yohanna 4 gånger. Idag har jag hört Erik Hassle o Beyoncé ungefär 5 gånger med samma låt. PINK har visserligen haft tre olika låtar med idag som dom försökt att nöta sönder... Det kan visserligen vara så att jag missat poängen. Men när man får höra samma låt med mindre än en timmes mellanrum, då måste jag bara undra, var är blandningen?

Nu ska jag borsta tänderna o sen ringa min vän carolin.
Gnatt!


Tisdag

Det var riktigt kämpigt att kliva upp ur sängen i morse.. Jag var helt slut , blev inte så många timmars sömn inatt. Och det var bara MITT EGET FEL. Kletade nämligen in armhålorna med "absolut torr" igår innan jag la mig.. (fniss) o vad hände? Jo, jag höll på att dö för att det sved o kliade så sjukt mycket. Går inte att förklara känslan . Men jag kunde i allafall inte sova.. "/ Slumrade i några timmar , o sen upp o ut till stallet.

Har skrittat Annas tävlingshästar idag o så hade jag extra lång lunch o handlade på ICA.
Både Anna o Sigird gjorde bra ifrån sig idag på Flyinge . Båda gick direkt vidare till finalen på lördag! :)

När jag jobbat klart passade jag Selma en stund , Annas 3,5 åriga dotter. Hon ville promt leka med mig. O jag är inte omöjlig :) så i nästan 1 timme lekte jag "BÄBIS" med henne. Leken gick ut på att jag fick vara hennes bebis. Ett ganska lätt uppdrag faktiskt. Men hon tyckte att jag hade ganska dålig inlevelse.. *fniss*

Stekte pannkakor till middag . Kände att det verkligen var dags att göra mig av med den gamla mjölken! Har haft samvetskval mot min mjölktetra i flera dagar , men så kände jag att "ikväll", ikväll ska den bort. Visade sig att mjölken var väääldigt mycket äldre än vad jag trodde. Nåväl, det gick nästan att göra pannkakssmet av den. O det gick nästan att steka dem åxå. Vet nästan inte om jag vågar smaka dem! haha.. mjölken är slut i allafall!

Har städat huset ikväll. Det är vuxenpoäng. Ska snart vika tvätten som jag tvättade igår. Ännu fler vuxenpoäng. Jag kanske skulle bli hemmafru?

Nu ska jag smaka pannkakorna! Det märks om jag överlever eller inte..

:)

Helgen

Nu är jag tillbaka i mitt lilla hus på Örjans gården. Det är måndag o jag är helt slut. Bra start på veckan :)
Helgen var över förväntan! Anna o Rebel placerade sig i Intermedaire II i söndags. Det behövdes verkligen för oss alla eftersom det inte blivit några större framgångar tidigare dagar..
64,91% räckte i allafall till en 3dje plats för Anna o Rebel som för övrigt debuterade in.med II med stark konkurrens från danskarna. Inte helt otippat slutade prisutdelningen lite som helgens fotbolls match; Det blev Danmark-Sverige i finalen. 2-1 till Danmark. Men Anna var strålande glad i allafall :)

Den här veckan är jag själv i stallet, Anna o Rhojan är nere på Breeders Trophy i Flyinge :) JÄTTEKUL för dem att de har tagit sig så långt. Om än roligare så befinner sig Sigird också där nere. Jag hoppas att det ska gå riktigt bra för båda två! Håller alla tummar o tår för dem :) en delad första plats till dem båda vore inte helt fel?

Sitter o planerar för Pozack's resa ner till Skövde nu... att det ska vara så svårt.. jag önskar att jag kunde få det där lilla körkortet nu o en liten hästtransport som bonus. Sen vore allt lätt som en plätt. Bilen har jag ju, det är alltid något!

Plan B, som jag gärna vill genomföra är att jag åker hem v.43 för att gå på dansmara, utflyttningsfest o krogbesök. helst hinna andas lite o hälsa på farfar o sen packa mig vidare ner till Skövde igen. Denna gång med hund och häst. Ska bli underbart att få ner mina pälsklingar!! :D inser att det kommer vara ett projekt i sig att uppfostra lilla Twiggy. men seriöst, jag kan nog offra det .

Nu ska jag ta en dusch o sen krypa ner under täcket o ringa en vän. två livlinor återstår.
Jag saknar dig , carro , systra mi! <3

Skövde, dag 4

ptjuuu! Tiden går snabbt när man håller igång :) Har redan varit här i 4 dagar!  Än så länge känns allt bra. Lite dåligt med sällskap om nätterna, men nu vet jag ju att Twiggy ska flytta hit , så då känns det lättare.
Första dagen på gården hade jag fullt upp med att lära mig allt nytt o följa alla direktiv o rutiner.. Förutom alla övriga stallsysslor red jag en 3-åring o skrittade fram en häst åt Anna. Efter jobbet var jag ambitiös och tog en (lååång) promenad. Självklart lyckades jag gå vilse o omslöts snabbt av mörkret. Vandrade runt på massa olika vägar o efter lite mer än en och en halvtimme hade jag lyckats virrat mig tillbaka till gården. Brilliant!
En liten ynka lokalsinne tycktes jag ju i allafall ha. Jag ska inte klaga, det var skönt att röra på sig lite o så hade jag ju Lucas med mig! My new love! ....Eller typ en gamal labrador? :)

Idag har väder gudarna varit extremt oense, under förmiddagen var det riktigt varmt o soligt. Anna bestämde sig för att rida hästarna ute. Sagt o gjort. Jag skrittade fram en häst till henne o så skrittade jag av nästa. Efter lunch blev det iiiskallt ute, o dessutom spöregnade det ordentligt. Så jag o Laritza fick hålla oss inne!
Vilken jävla häst alltså!! (får man säga så..? jaaa,  jag får faktikst svära i min blogg.. det blir mer kraft i orden då på något vis... ) Helt sjukt. Hon är bara 3 år o inte alls riden mycket. Förstår alla hjälper o är himlans mjuk o fin. Känns mer som att rida vilken häst som helst. Så där får man se upp så man inte kräver för mycket av henne. Men känslan.. mm, den är underbar! Så där så man lixom får svårt att sluta rida.. o bara vill le.. nåja, för er som inte rider så kan ni ju jämföra det med sex, eller nåt! *fniss*

Anna o jag har packat hela eftermiddagen. Picco o Rebel ska båda tävla i Falkenberg i helgen. Ska bli roligt att komma iväg från gården en sväng o självklart ska det bli spännande att se dem tävla :)
Själv ska jag agera hästskötare hela helgen o grooma på bästa vis!

Nu ska jag äta pop corn o titta på tv. Ja, det är sant. JAG ska titta på TV! Jag har snart lärt mig vilka tvprogram som går på tv4 om kvällarna ;) Det är fancy, riktigt fancy. Jag menar, hur många gånger i mitt liv händer det att jag tittar på tv?! NU kan jag snart räknas under kategorin; "TV-tittare tjugohundranio"  , from now on!

adios!

så där , ja!

Som jag så vackert lovat, har jag nu alltså följt trenden och skaffat mig en blogg .

Jag tänker dock inte vara mer frispråkig än så, inte ikväll . Nu ska jag läsa några sidor ur "Carambole" av Håkan Nesser . O sen tänker jag sova , minsann! De ni , att jag kryper ner före elva hör inte till vanligheterna , men man blir trött av att arbeta . Så är det , även om det är roligt :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0