Kryssning

Har nu kommit hem o (nästan) återhämtat mig från kryssningen .
Åkte från stockholm igår kväll och anlände efter ett dygn på östersjön, återigen i huvudstaden.
Till min stora förvåning och lycka var det dansbandskryssning och självklart intog jag dansgolvet!
Tyvärr fanns där inga partners till mig, så jag fick nöja mig med de få som kunde dansa. :)
Men att få höra musiken o känna danslusten studsa inom mig var mer än underbart! Det är helt sjukt att någonting kan vara så fantastikst som dans. Bugg och foxtrot är som lyckopiller i motionsform, fniss!
Titanix o Wahlströms spelade båda bra till lite halv fullt dansgolv!
När de satte igång spelandet idag var det dock en öppet dansgolv, som jag o Louise ganska snart fyllde med vår karisma!
Efter en kryssning med mig, är min vän Louise numer en hejjare på både fox o bugg! Vad gör man om det inte finns några partners? JO! Man lär upp sina vänner, o så dansar man kille. hahah. Huvudsagen är att njutningen var total. Inte länge kvar nu fören Nor slår upp portarna för sommarens dans. Hu, vad jag längtar!
:)

Blev en del festande igår o idag har vi njutit av dans, mat, slö o öppet hav! Kryssningen var helt klart mer än godkänd!

Imorgon är det visst valborg, en milstolpe närmare våren. Det känns bra på alla sätt o vis, förutom att jag totalt missat poängen med det där med sista april. Jag har lixom kommit av mig...
För ett år sedan tog jag studenten och festande natten lång - ingen brasa för mig inte. Året därpå befann jag mig i Linköping, o säkerligen även 2007... Det där med brasa o titta när bråte brinner har visst tappat sin charm! Imorgon låter det som att det blir hemmafest någonstans, själv ska jag hålla mig spiknykter o köra lite saab, tror jag!
Men först ska vi in till stan o besöka forex för att växla lite stålar, så ska det köpas solskydd med hög faktor och så blir det en snabbelisnabb promenad i skogen!
Tänk, imorgon är det en vecka kvar till flygplanet lyfter oss !
Förväntningarna är höga och längtan likaså! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen o titta på Andra Avenyn från igår... /K

Bilkörning o resa!

Igår kväll bokade o betalade vi vår nya resa.. Planet lyfter från arlanda klockan 6 och landar på Zakynthos halv 11. Behöver jag säga att jag tycker att det ska bli alldeles, alldeles underbart? :)
Den 7 maj går resan av stapeln, o fram till dess ska det jobbas !!

Är nu inne i våta veckan... Utgång i onsdags, en rejäl vinfylla i lördags som resulterade i att jag kröp till sängen, däckade o mådde som en kratta på söndagen... klev upp vid tolv o stapalde iväg till jobbet, för att timmen senare börja jobba. BRA gjort!
På onsdag blir det kryssning tur o retur till Åbo, för att åter igen konsumera en smärre mängd alkohol! Hej å hå! Tur som tokig för kroppen att inte druckit så mycket under våren!

Det finns en liten detalj som stör mig för mycket. Jag blir så fruktansvärt irriterad på hur folk kör bil. Jag stör mig vansinnig på det, rent ut sagt.. Jag anser själv inte att jag är något proffs, defenitivt INTE . Herregud, jag är långt ifrån fullärd. Tro mig, jag har inte haft körkort speciellt länge- MEN , det betyder inte att jag inte får tycka att andra kör bil som skit.
För uppenbarligen tycker jag att somliga kör jävligt illa.. Jisses, man kan ju undra hur dom överhuvudtaget lyckades få det.
När man kör nittio på 3ans växel, varvar bilen så att motorn skriker, stannar mitt i en korsning för att pilla sig i näsan, glömmer bort att blinka o sedan kör förbi proppfulla övergångsställen.. jaa, då finns det inte många positiva köregenskaper att njuta av.. Jag är ledsen, men så är det.
En annan sak som stör mig om än, ännu mer är hur folk "leker" med gaspedalen. Tryck för fan, o tryck jämt! Jag hatar när man känner hur folk, trycker på gasen, för att sedan lätta igen, trycker lite hårdare, lättar o ja.. så håller det på så tills magen gör uppror i kroppen på en och man nästan fått hjärnskakning.. OCH, värst av allt. De som kör så verkar inte förstå det själva. SUCK. Är det självinsikt?
Tänk om folk upplever att jag kör lika? Äh, då får de fan tycka det.. Eller säga det så att jag inte kör som de flesta personerna jag åker med.
Men det är ju det som är så svårt..
Idag när jag åkte med en kollega som tyckte att det var jävligt rockigt att glassa på låga växlar.. Vi körde 50 på 2an, 70 på 4an, o så vips- lägger hon i 5an (till min stora lycka)... men nej, falskt alarm, tillbaka på 4an igen. Ovärt. Mycket ovärt. Har man en gång gått upp på 5an på en 70-sträcka.. Vad fan ska då 4an med i bilden att göra?
Tack. Nu har jag fått ur mig det jag ville.

O så finns det en grupp om mig på facebook. Var väl på tiden :)

/K


BALI??

Bitter o inåtvänd ligger jag i min svenska säng o drömmer om hur underbart det hade kunnat vara att snart se målet med vår resa. Att snart landa på Bali.. Snart bli solkysst, dricka kalla öl vid poolen o ha det glassigt.
Det var alltså idag som var dagen D. Men, vulkanen satte stopp för vår resa. Kanske låter jag som en helgalen poet, men det ligger något i "allt har sin mening".. Precis en vecka före Bali låg jag i 39 graders feber på rum 14 på akutmottagningen. Där kunde det konstateras att jag fått luftrörskatarr, o hujjeda mig vad jag blev orolig att jag inte skulle hinna bli frisk. Fick en kur kåvepenin på tio dagar, o kunde konstatera att jag inte skulle hinna med något hepatit-vaccin..
Så blev det torsdag o jag börjande kvickna ur min dvala.. någon som gort detsamma var vulkanjäveln på Island... Med dunder o brak fylldes luften med askrök o vindarna förde in askan över en drös länder. Flygen ställdes in, Arlanda slog igen portarna, så även Heathrow o snart var åxå vårt flyg inställt..
HALLÅ?
När kan jag få lite flyt? Vad gör man för att förtjäna flyt? Jag får ha-begär snart. Så mycket vill jag ha en gnutta flyt. Det känns alltid som att jag drabbas av konstiga och onaturliga, dumma, idiot anledningar som sätter stopp för mig!
Men nu är jag så trött på det. Ingenting kan stoppa mig !!
Resan avbokad i sista stund o nu väntar vi på stålarna- sen blir det en sista minuten resa till solen!
Vi tycks vara tillbaka där vi började.. "Tahiland är ju alltid vackert o alltid bra"- TAHILAND skare´ va :)

Imorgon är jag ledig, tjihoo! Det innebär att telefonen kommer att vara avstängd fram till eftermiddagen, o sedan blir det middag o utgång :)

Godnattski /K

Hosta o medicin

För en vecka sedan åkte jag hem till norr, glad i hågen över att ääntligen få några dagars ledighet efter att ha jobbat häcken av mig, bokstavligen!
Firade min hemkomst med tacos o mys och var faktikst hemma i Simeå o hälsade på hela eftermiddagen på lördagen! Sofia följde med o spanade in min snygge 4benta vän.
Tömkörde pozack i solen o han njöt över att få lite uppmärksamhet !

Sedan fick det bli ett snabbt ombyte o upp på after skin, sista för i år.. Dansade till ljuva toner o drack ur fina flaskor. Efter after skin blev det vidare hem för att snygga till sig på riktigt, dricka vin och sedan traska vidare till Sofia för lite förkrök!
Den som trodde att kvällen slutade på krogen trodde helt fel!
Klockan halv 4 fortsatte jag o Anno festandet hos Björn, utan festvärd. Vi stod för kalaset och drack o dansade till klockan 8 på söndagen. Jisses, kanske tur att man bara lever en gång ändå? :)
Ragglade hem skapligt slitna och tog sedan ut våra hundar på en heldag ute i solen.

På måndagen började jag planera för färd till Stockholm, men blev jättedålig mitt på dagen och tappade både röst o pejl på läget. 39 grader hot o sönder hostad fick jag besöka sjukhuset på tisdagen... Fick besked om att jag fått bronkit, luftrörskatarr. Fick penicillin för 10 dagar framåt . Bali resan som låg o flöt en vecka fram i tiden började plötsligt hotas av mitt tillstånd. Inget vaccin mot hepatit A för mig hinns med... så jag får passa mig!
dag 4 i penicillinkuren och jag mår faktikst så himla mycket bättre ! Snart är jag frisk o kry som aldrig förr :)
Har dock missat en hel arbetsvecka o det svider hårt... Jag ville verkligen jobba stenhårt den här veckan eftersom jag är ledig två veckor nu.. men kroppen behövde tydligen tre veckor.. så varsego! Jag får jobba ihjäl mig när jag kommer hem från Bali istället :)

Nu ska jag vila bort de sista av mina basilusker! /K

Baaaali!

Det är exakt två veckor kvar till Bali! Vilket innebär att jag om två veckor sitter o är hysteriskt uttråkad på ett flygplan, högt ovan molnen! Att jag antagligen har extremt mycket träsmak i baken, att jag är allmänt gnällig och att jag har fasansfullt höga förväntningar!
Jag har ingen resfeber alls, jag bara längtar!

Idag klev jag upp och drack för första gången coca cola till frukost. Eftersom jag knappt orkade kliva upp ur sängen, vilket jag oftast aldrig gör , kände jag att jag behövde lite kokain.. FORLÅT; koffein!
Har uppenbarligen satt i system att försova mig eller kliva upp alldels för sent om mornarna nu mera.. Detta resulterar i att jag får cyka som en idiot för att hinna i tid till jobbet.. Ganska skönt, för jäklar vad man får ta i ! O det ger grymt med träningsvärk i rumpan ! :)
Idag cyklade jag såfort att det rann fart-tårar längs mina kinder, skadade nog inte make up-en som för dagen inte var någon vacker syn.. Trött , sömning och med svullna ögon lyckades jag knappt måla fransarna mina. Men ack! Vad gör det ? :P

Inget brev från skatteverket heller.. Suck.. Ringer hem varje dag o ber mamma att kolla.. Jag önskar så hårt att jag får skatteåterbäring :)

Det var riktigt varmt i solen idag, o gårdagens snöande var ett minne blott! Tack o lov :)

/K


Down

Idag har det varit en sådan där, "nej-jag-ångrar-att-jag-klev-upp-går-och-lägger-mig-igen-innan-jag-vaknar"... Dock existerar inte sådana dagar riktigt. Oh nej! Trotsade både mig själv o vädret imorse då jag cyklade till jobbet i kräk snö! Kom fram en kvart för sent (saknade skidglasögon så det var svårt att se något när jag swischade fram!) Såg ut som en neddränkt kissemisse och kände mig som en våt disktrasa.
Smile like u mean it :D
Sen blev det jobb, jobb, jobb och ob-tillägg, ob-tillägg, ob-tillägg.. tretton timmar senare känner jag mig som en överkörd fiskpinne..
Hade sett framemot sovmorgon imorgon, men som den mes jag är kunde jag inte stå emot puschet när det behövdes dagpersonal.
En vacker dag ska jag lära mig att säga nej. Undrar om jag blir en lyckligare människa då?

Jag grät idag, för första gången på väldigt länge.. Passade på när lugna favoriter spelade Sonya Aldén, kändes bättre att gråta tyst till vacker musik!
Mest grät jag för att jag är så jävla trött! Och för att jag fortfarande saknar allt så förbannat! Men på fredag bär det av till norr, fucking lovely!
O sen passade jag på att gråta lite för att jag tycker lite synd om mig själv. Sen slet jag mig i kragen, torkade tårarna och sen kvittrade jag som en lärka igen. Klå det ni ;)

Nyss hemkommen från jobbet.. Ätit lite begagnad kyckling och proppar nu i mig lite glass till Johan Falk! Suktar efter kinnamna i vanlig ordning o ska efter programmets uppbrott knyta mig till sängen.

Måste komma ihåg att ringa till högskoleprovs-tjossan imorgon! Undrar om man kan ändra ort ? Annars äre visst kört .
Lite gruvsamt... Jag räknar med 0.00 i slutresultat, så kanske jag kan överraska mig en skvätt :D

Godnattski!/K

PÅSK?

Jag minns påsken 2010 som den påsken jag försökte gifta mig med jobbet. Som den helgen jag såg dollartecken framför ögonen , den helgen jag gärna jobbade 50 timmar för att skrapa ihop chash!
Eftersom jag pyser till Bali i april, känner jag att jag måste få ihop så många timmar jag bara kan så jag inte blir lusfattig i maj! Ett ypperligt tillfälle att jobba storhelg då jag får hela dubbelt betlat!
Så kanske jag inte är så dum alla gånger ? :D

Det tråkigaste med att jobba en fest helg som denna är att veta att mina vänner har det fruktansvärt trevligt, med både varandra o spriten.
Igår hade jag dock en fruktansvärt rolig kväll med Louise o hennes två undersåtar. Vi lagade påskmat o drack vin i alldeles för stora mängder. Det var gott med påskmat, så man allafall fick smaka lite på påsken innan den passerat helt o hållet! Vinet smakade också väl och efter ett fasansfullt roligt samtal kring matbordet övergick vi till att shake-a loss till gamla klassiker. haha!
Slutligen blev det en grogg o film.. Som jag slockande till o gick o lade mig i sängen för att bli väckt av jävla guns N roses strax före 7. "JIPPIE".
Vankades jobb för mig, såklart!

Nu sitter jag nyduschad, mätt o belåten i soffan.. o här tänker jag bannemig sitta resten av kvällen! :) Blir lite film nu o mys i soffan..

"Kom ihåg vad jag sa... Jag dödar dig! O jag menar det faktikst, för första gången i hela mitt liv. Vad framtiden har att utvisa återstår att se.. Men passa dig.. PÅ RIKTIGT"

/K


Skärtorsdag

Undrar just varför det heter skärtorsdag, egentligen.. varför just skär?
Skär som i färgen, "skär", eller skär som i "skära sönder någonting"
Vad sägs om det sistnämnda, nu ska ni få höra om min sönderskurna dag!

Vaknade med ett litet (läs stort) ryck o insåg att klockan nästan var halv 8! Räknade snabbt ut att jag hade en kvart på mig att ta mig till jobbet. I sådana lägen gäller det att lägga i en extra växel, vilket jag åxå gjorde. Slängde på mig klädpaltor och bredde två smörgåsar, låste ut cykeln ur garaget och fyra minuter efter att jag klivit ur sängen trampade jag mig mot jobbet!
Halvvägs till jobbet fick jag en hostattack och var nära att avlida, men var framme fem minuter sen o åt mina smörgåsar i ett naffs! Därefter var jag fit for fight och stack ut för att slita mina 8 timmar... som blev nio och otroligt pressade. Alla dagar är en kamp mot klockan..

Det har gått 60 timmar sedan jag lämnade mitt liv. För det är så det känns, ungefär.
Jag saknar min kära vovve som alltid håller mig syselsatt! Saknar mina fina vänner som gör dagarna toppen även när det regnar. Saknar min galna hästjävel! Saknar att ha fullt upp med att göra roliga saker. Saknar att känna mig outvilad, saknar min bil! Faaan, vad jag saknar.. Saknar kramar, värme o närhet!
Jävla skit! Vad har jag här ? Ett jobb som jag är gift med och så bor jag i världens finaste familj. Men vad gör det när dom inte är här?
Jag saknar dem åxå!
Här är resultatet av min ensamhetsfobi! Jag klarar inte av att vara ensam.. Då börjar jag sakna, tänka, grubbla.
Ett är säkert; jag saknar inte ensamheten!

Lagade mumsig middag idag o så har jag tröstätit chips! Vilket jag absolut inte borde ha gjort.. köpte mig ett par mysbyxor idag och nu kan jag verkligen bara konstatera att det måste göras något radikalt med min kropp! sommar betyder motion! :)

"du får inte röra vi mitt hjärta , om du inte är beredd att komma in...."

snart väntar sängen !
Ha en underbar påskhelg och njut av varandra, själv ska jag jobba!
/K

RSS 2.0